Gottamentor.Com
Gottamentor.Com

65 Bilgi Yarışması Soru ve Cevaplarımızla Pop Kültür Uzmanı Olduğunuzu Kanıtlayın!



Melek Numaranızı Öğrenin

popüler kültür ıvır zıvır şeyler

Her türlü eğlence için yürüyen bir ansiklopedi misiniz? İsimlerini ve sırasını bildiğiniz için kendinizle gurur duyuyor musunuz? Kris Jenner Çocuğu ? Her darbeyi vurdun mu Netflix dizileri ? Bu sorulardan herhangi birine veya tümüne evet cevabını verdiyseniz, bir sonraki sorularınızda (ve cevaplarınızda) bu sorularla (ve cevaplarla) bonafide bir pop kültürü trivia uzmanı olduğunuzu kanıtlayın. oyun gecesi.

65 Pop Culture Trivia Soruları ve Cevapları

1. Soru: Kim Kardashian'ın isimleri nelerdir ve Kanye Batı Çocukları mı?
Cevap:
Kuzey, Saint, Chicago ve Psalm.

2. Soru: Tiger King’in gerçek adı olarak anılan Joe Exotic nedir?
Cevap: Joseph Allen Maldonado-Geçidi.


3. Soru: Kimin parodisi Prince George Instagram hesabı gelecek HBO Max serisine ilham verdi Prens ?
Cevap: Gary Janetti.

4. Soru: Angelina Jolie'nin kaç çocuğu var?
Cevap: Altı (Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Knox ve Vivienne).

5. Soru: HBO'nun yazdığı kitabı kim yazdı? Big Little Lies dayanır?
Cevap: Liane Moriarty.

6. Soru: Kim yaptı Forbes 2019'da gelmiş geçmiş en genç kendi kendini yetiştirmiş milyarderin adı nedir?
Cevap: Kylie jenner.

7. Soru: Ross Geller kaç kez boşandı? Arkadaşlar?
Cevap: Üç kez (Carol, Emily, Rachel).

İlişkili: Cadılar Bayramı ıvır zıvır şeyler


8. Soru: İlk kimdiBekarlığa veda2003'te?
Cevap: Trista Sutter (kızlık soyadı Rehn).

9. Soru: Michael Scott, Ofis ?
Cevap: Meredith Palmer.

10. Soru: İlk resmi En İyi Resim Akademisi Ödülünü hangi film kazandı?
Cevap: Kanatlar .

11. Soru: Hangi oyuncu hem Darth Vader'ı hem de Aslan Kral Mufasa mı?
Cevap: James Earl Jones.

İlişkili: Disney Trivia

12. Soru: Hangi modern zaman öğesi son sezonda bir kamera hücresi yaptı? Game of Thrones ?
Cevap: Bir Starbucks kupası.

13. Soru: Chandler Bing’in ikinci adı nedir?
Cevap: Muriel.

14. Soru: smh kısaltması ne anlama geliyor?
Cevap: Başımı sallıyorum.


15. Soru: Nerede yaptı Prens William ve Kate Middleton ilk tanışma?
Cevap: St. Andrews Üniversitesi.

16. Soru: Kaç tane Harry Potter kitaplar ve filmler var mı?
Cevap: 7 kitap ve 8 film.

17. Soru: Michelle Obama’nın 2019 anı kitabının adı nedir?
Cevap: Olmak .

İlişkili: Herkesin En Sevdiği Sitcom Hakkında 50 Eğlenceli Gerçek, Ofis


18. Soru: Felicity Huffman ve Lori Loughlin, 2019 araştırmasına katılan düzinelerce kişi arasındaydı?
Cevap: Varsity Blues Operasyonu / üniversiteye kabul skandalı.

19. Soru: Şarkıyı kim söyler Söyle, bu popüler şarkının arkasında TikTok dans?
Cevap: Doja Cat.

20. Soru: Troy Bolton’un babası Lise Müzikali ünlü aktrisinin gerçek anlamda kayınbiraderi ... hayat ?
Cevap: Blake Lively.

21. Soru: Sanderson kardeşlerin isimleri nelerdir? Hokus pokus?
Cevap: Winifred, Mary ve Sarah.

22. Soru: Marvel filmlerinde Captain America dışında hangi Avenger Thor’un Mjolnir'ini almayı başardı?
Cevap: Vizyon.

23. Soru: İlk kazanan kimdi? Maskeli Şarkıcı ?
Cevap: T-Ağrı.

24. Soru: Kim yazdı Alacakaranlık kitabın?
Cevap: Stephenie Meyer.

25. Soru: Katie Lee Gifford'un yerini kim almıştır? BUGÜN göstermek?
Cevap: Jenna Bush Hager.

26. Soru: Yarışmada En İyi Film ödülünü kazanan İngilizce olmayan ilk film neydi? Oscar ödülleri ?
Cevap: Parazit .

27. Soru: Hangi gün Yıldız Savaşları Gün?
Cevap: 4 Mayıs

28. Soru: 1977'de Skywalker destanını hangi film başlattı?
Cevap: Yeni bir umut .

29. Soru: 2019 yılının en çok kazanan aktris kimdi? Forbes ?
Cevap: Scarlett Johansson.

30. Soru: Elton John’un oğlunun vaftiz annesi hangi pop yıldızı?
Cevap: Lady Gaga.

31. Soru: Rihanna’nın gerçek adı nedir?
Cevap: Robyn Fenty.

32. Soru: Monterey Five'ı hangi oyuncular oluşturuyor?
Cevap: Reese Witherspoon Nicole Kidman, Shailene Woodley, Laura Dern ve Zoë Kravitz.

33. Soru: Ne yaptı Mandaloryalı hayranları Disney + serisindeki Çocuk adını mı veriyor?
Cevap: Bebek Yoda .

İlgili: 250 Komik Trivia Takım İsimleri

34. Soru: Kramer'in ilk adı ne yazıyor? Seinfeld ?
Cevap: Cosmo.

35. Soru: İçinde yarı kan prens kimdir? Harry Potter ?
Cevap: Severus Snape.

36. Soru: TikTok'ta viral Renegade dansını kim yarattı?
Cevap: Jalaiah Harmon.

37. Soru: Bay Büyük’ün gerçek adı nedir? Seks ve Şehir ?
Cevap: John James Preston.

38. Soru: İlk Afrikalı Amerikalı ev hanımı kimdi? Beverly Hills'in Gerçek Ev Kadınları ?
Cevap: Garcelle Beauvais.

39. Soru: Jessica ve Mark arasındaki yaş farkı neydi? Aşkın gözü kördür?
Cevap: 10 yıl.

40. Soru: Koronavirüs salgını sırasında başlatılan John Krasinski haber dizisinin adı nedir?
Cevap: Bazı Güzel Haberler .

41. Soru: Kardashian'ın en büyük kız kardeşi kim?
Cevap: Kourtney.

42. Soru: Matt Lauer’in resmi olarak yerine geçecek kişi kimdi? BUGÜN göstermek?
Cevap: Hoda Kotb.

İlişkili: Çocuklar İçin 101 Eğlenceli Trivia Sorusu (Cevapları ile)

43. Soru: Chip ve Joanna Gaines'in yaşam tarzı markasının adı nedir?
Cevap: Manolya.

44. Soru: 2020'de Netflix, katılımcıların bekar kalmalarını gerektiren bir realite şovu yayınladı. Adı ne?
Cevap: İşlenemeyecek kadar Sıcak.

45. Soru: Hangi Emmy ödüllü yapımcı geride kaldı? Glee, Hollywood , Politikacı ve Amerikan korku hikayesi ?
Cevap: Ryan Murphy.

46. ​​Soru: Hangi teknoloji girişimcisi oğluna X Æ A-12 adını verdi?
Cevap: Elon Musk.

47. Soru: Gigi Hadid 2019'da hangi Lisans Ulusu mezunu ile çıktı?
Cevap: Tyler Cameron.

48. Soru: Adı neydi? Meghan Markle Kraliyetle evlenmeden önce yaşam tarzı blogu aile ?
Cevap: Tig.

49. Soru: Amerika 2019'da hangi sert seltzer sıkıntısıyla karşılaştı?
Cevap: Beyaz Pençe.

50. Soru: Netflix’teki alternatif boyutun adı nedir? Yabancı şeyler ?
Cevap: Baş Aşağı.

Günlük Geçit Töreni

Ünlülerle röportajlar, tarifler ve sağlık ipuçları gelen kutunuza gönderilir. E Geçerli bir e.Üye olduğunuz için teşekkürler! Lütfen aboneliğinizi onaylamak için e-postanızı kontrol edin.

51. Soru: Jennifer Lopez beş kez nişanlandı. Şarkıcının nişanlıları kimlerdi?
Cevap: Ojani Noa, Chris Judd, Ben Affleck, Marc Anthony ve Alex Rodriguez.

52. Soru: Hangi pop yıldızı evindeki spor salonunu mumlarla yaktı?
Cevap: Britney Spears .

53. Soru: Charlotte Awbery, London Tube'da şarkı söyleyerek viral oldu?
Cevap: Sığ.

54. Soru: 15 Yıl sonraArkadaşlarBitti, Jennifer aniston hangi programda televizyona dönmesini sağladı?
Cevap: Sabah Gösterisi .

55. Soru: George ve Amal Clooney’nin ikizlerinin isimleri nelerdir?
Cevap: Ella ve Alexander Clooney.

56. Soru: 2019'da hangi film zirvede Avatar tüm zamanların en yüksek hasılat yapan filmi olarak mı?
Cevap: Yenilmezler: Endgame.

57. Soru: Taylor Swift oyunculuk çıkışını hangi filmde yaptı?
Cevap: Sevgililer Günü .

58. Soru: Hangi sanatçı 2019 yılında yarışmanın en genç galibi olarak tarihe geçti. Grammy'ler 'Dört ana kategori?
Cevap: Billie Eilish .

59. Ne yıl yaptım Devam Etmek Kardaşyalılar ilk galası?
Cevap: 2007.

60. Soru: EGOT statüsünü elde eden ilk Afrikalı-Amerikalı kimdi?
Cevap: John efsanesi.

61. Soru: Dizide Tutuklanan Geliştirme nerede para her zaman vardır?
Cevap: Muz standında.

62. Soru: Winston’un sevgili kedisinin adı neydi? Yeni kız ?
Cevap: Furguson.

63. Soru: Lizzie McGuire’ın küçük erkek kardeşinin Disney gösterisindeki adı neydi?
Cevap: Matt McGuire.

64. Soru: Kim Kardashian ve Kris Humphries kaç gün evli kaldı?
Cevap: 72.

65. Soru: Hukuk dramasında Rachel Zane'i kim canlandırdı? Takım elbise ?
Cevap: Meghan Markle.

Bu 100 ile film bilginizi sınayın film trivia soruları .