Gottamentor.Com
Gottamentor.Com

Film Sever Tüm Arkadaşlarınızı Şaşkına Çevirecek 100 Eğlenceli Film Trivia Sorusu (Cevaplarla)



film trivia

Bir sonraki sanal oyun gecenizde şov dünyasına hakimiyetinizi göstermek mi istiyorsunuz? Netflix partisi ? İçin mükemmel oyun öncesi eğlence arayışında. Oscar ödülleri Parti? Biz sizi koruduk!

Burada 100 klasik film önemsiz sorular , kolaydan belirsize doğru değişir.

1 soru: Charles Foster Kane'in ölmekte olan sözleri neler? Vatandaş Kane ?
Cevap: Gül goncası


2. Soru: Bayan Robinson'ı kim oynadı? Mezuniyet ?
Cevap: Anne Bancroft

3. Soru: Şimdiye kadar piyasaya sürülen ilk uzun metrajlı animasyon filmi neydi?
Cevap: Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler


4. Soru: İçinde Matrix , Neo mavi hapı mı yoksa kırmızı hapı mı alıyor?
Cevap:



5. Soru: Tom Hanks ilk Akademi Ödülü adaylığını hangi film için aldı?
Cevap: Büyük

6. Soru: Hangi 1927 müzikali ilk sesli konuşmaydı?
Cevap: Caz Şarkıcısı

7. Soru: Gökdelenin adı ne Zor ?
Cevap: Nakatomi Plaza


8. Soru: Buddy the Elf, spagettisinde hangi Pop Turta aromasını kullanıyor? Elf?
Cevap: Çikolata

İlişkili: Harry Potter Trivia: Büyücü Dünyası Hakkında 50 Eğlenceli Gerçek

9. Soru: Hangi şok edici Wes Craven korku filmi, pazarlama sloganını taşıyordu: Bayılmamak için, 'Bu sadece bir film ...' diye tekrar etmeye devam edin?
Cevap: Soldaki Son Ev

10. Soru: Düğünde hangi pop vokal grubu sahne alıyor? Nedime ?
Cevap: Wilson Phillips


11. Soru: Ne gerçek ... hayat tekrar tekrar Hollywood güç çifti filmde rol aldı Virginia Woolf'tan Kim Korkar? ?
Cevap: Elizabeth Taylor ve Richard Burton

12. Soru: Hangi Amerikalı yazar / yönetmen, Avrupa yapımı birçok ikonik Spaghetti Western filminde rol aldı?
Cevap: Clint Eastwood

13. Soru: Jüri Numarası 8'de kim oynadı? 12 Kızgın Adam ?
Cevap: Henry fonda

İlişkili: Koronavirüs Nedeniyle Ertelenen Tüm Filmlerin Güncellenen Film Çıkış Tarihleri Mulan -e Süper silah


14. Soru: Ne tür bir hayvanın başı, rezil bir sahnede ön planda. Godfather ?
Cevap: Bir at

15. Soru: Jack Nicholson reklam yayınladığında hangi TV şovuna atıfta bulunuyordu İşte Johnny! içinde Parlama ?
Cevap: Johnny Carson Başrollü Tonight Show

16. Soru: Başrol oynadığı 1984 country müzikal komedi eleştirmenler ne oldu Dolly Parton ve Sylvester Stallone sonunda bir kült klasiği mi oldu?
Cevap: Yapay elmas

17. Soru: Park sahibi John Hammond'u kim oynadı? Jurassic Park ?
Cevap: Richard Attenborough


18. Soru: 1976'daki hangi gerilim filminde Robert De Niro'nun benimle konuşuyorsun dediği meşhurdur?
Cevap: Taksi sürücüsü

İlişkili: 50 Eğlenceli Noel Bilgi Yarışması Sorusu (Cevaplarla)

19. Soru: Başlangıcına yakın marşlı dansın adı ne? Rocky Horror Resim Gösterisi ?
Cevap: Zaman Bükümü

20. Soru: Steven Spielberg hangi filmle ilk Oscar'ını kazandı En İyi Yönetmen?
Cevap: Schindler'in Listesi

21. Soru: Nicole Kidman'ın oynadığı fahişenin adı nedir? Red Mill!
Cevap: Satine

22. Soru: 1950 dramasında Bette Davis'in söylediği gibi: Emniyet kemerinizi bağlayın; sarsıntılı bir gece mi olacak?
Cevap: Havva Hakkında Her Şey

23. Soru: Teması Üçüncü adam (Harry Lime Teması olarak da bilinir) hangi enstrümanda çalındı?
Cevap: Zither

24. Soru: Marlon Brando, hangi ikonik 1954 suç dramasında yarışmacı olabilirdi?
Cevap: Kıyıda

25. Soru: Hangi meşhur Los Angeles dönüm noktasında yoğun bir şekilde yer alır Sebepsiz Asi ?
Cevap: Griffith Gözlemevi

26. Soru: Kim oynadı Martin Luther King Jr . 2019 biyografisinde Selma ?
Cevap: David oyelowo

İlişkili: Sosyal Uzaklaşma Sırasında Netflix'te Binge-İzlenecek En İyi 100 TV Şovu

27. Soru: Klasiklerde Boris Karloff'u kim yönetti? Frankenstein ve Frankenstein'ın gelini ?
Cevap: James Whale

28. Soru: Ne kadar rezil 1980 gişe bombası, kariyerini mahvetti Geyik avcısı yönetmen Michael Cimino?
Cevap: Cennetin Kapısı

29. Soru: Rahip Harry Powell'ın (Robert Mitchum) parmak eklemlerinde hangi kelimeler yazıyor? Avcı Gecesi ?
Cevap: Sevgi ve nefret.

30. Soru: Hollywood film yıldızı kendini ne oynuyor? Zombieland ?
Cevap: Bill Murray

31. Soru: İçinde Riskli iş Tom Cruise iç çamaşırlarıyla hangi şarkıyla dudak senkronizasyonu yaptı?

Cevap: Bob Seger tarafından Old Time Rock and Roll

32. Soru: Bir filmde rol aldığı için Oscar adaylığı alan tek aktör kimdir? Yüzüklerin Efendisi film?
Cevap: Ian McKellen

33. Soru: Bruce Wayne’in ilgisini çeken Rachel Dawes rolünü kim üstlendi? Kara şövalye Katie Holmes’un çıkışından sonra Batman Başlıyor ?
Cevap: Maggie Gyllenhaal

34. Soru: Açılış jeneriğinde hangi şarkı çalıyor? galaksinin gardiyanları ?
Cevap: Come and Get Your Love by Redbone

35. Soru: 1964 müzikal gişe rekorları kıran Julie Andrews, En İyi Kadın Oyuncu Akademi Ödülü'nü kazandı?
Cevap: Mary Poppins

36. Soru: Tüm zamanların en yüksek hasılat yapan R-reytingli filmi hangisidir?
Cevap: Joker

İlişkili: Bir Ömür Boyu Gülüş mü arıyorsunuz? Tüm Zamanların En İyi 120 Komedisiyle Sizi Kapattık

37. Soru: Hangi 1994 suç filmi John Travolta’nın kariyerini yeniden canlandırdı?
Cevap: Pulp Fiction

38. Soru: Şehvetli Jessica Rabbit'i kim seslendirdi? Roger Rabbit'den Kim Korkar?
Cevap: Kathleen Turner

39. Soru: 2017'de En İyi Film ödülünü kazanan film yanlış ilan edildi Akademi Ödülleri , tüm zamanların en büyük Oscar flubü sırasında?
Cevap: La La Land

40. Soru: Hangi 1948 Alfred Hitchcock filmi James Stewart'ın başrol oynadığı ve tek bir sürekli çekim gibi görünmesi için çekildi?
Cevap: İp

41. Soru: Kimse mükemmel değil Marilyn Monroe ?
Cevap: Bazıları Sıcak Sever

42. Soru: Sahne oyunu Herkes Rick’e Geliyor 1942 En İyi Film kazanan hangisi olacak şekilde ekrana uyarlandı?
Cevap: Beyaz Saray

İlgili: 250 En İyi Trivia Takım İsimleri

43. Soru: Ne 1979'da James Bond film ünlü casus uzaya mı gidiyor?
Cevap: Moonraker

44. Soru: Ünlü, korkutucu tema müziğini kim yazdı? Cadılar bayramı ?
Cevap: John Carpenter

45. Soru: Yirminci yüzyılın sonlarındaki Disney Rönesansının ilk filmi hangi animasyon klasiğiydi?
Cevap: Küçük Denizkızı

46. ​​Soru: İçinde kıyamet şimdi , Robert Duvall, sabahları _____ kokusuna bayılıyorum diyor.
Cevap: Napalm

47. Soru: Quint’in köpekbalığı avlama teknesinin adı nedir? Çeneler ?
Cevap: Orca

48. Soru: Charlie Chaplin’in en ünlü, yinelenen karakterinin adı nedir?
Cevap: Serseri

49. Soru: Aaron Sorkin, Facebook'un yaratılmasıyla ilgili 2010'daki hangi dramayı yazdığı için Oscar kazandı?
Cevap: Sosyal ağ

İlişkili: 101 Disney Trivia Soruları ve Cevapları!

50. Soru: Klasik 1946 kara filminde ikonik femme fatale Phyllis Dietrichson'ı kim canlandırdı? Çifte Tazminat ?
Cevap: Barbara Stanwyck

51. Soru: Clint Eastwood’dan Dirty Harry Callahan’ın meşhur ettiği tabanca modeli nedir?
Cevap: Smith & Wesson Model 29 .44 Magnum

52. Soru: En İyi Film ödülünü kazanan ilk film hangi 1927 savaş dramıydı?
Cevap: Kanatlar

53. Soru: Ekranda Jack Ryan'ı oynayan ilk oyuncu kim?
Cevap: Alec Baldwin

54. Soru: Audrey Hepburn’ün doğum adı neydi?
Cevap: Audrey Kathleen Ruston

55. Soru: Joaquin Phoenix, 2019 Oscar ödüllü hangi epik filmde Roma imparatoru Commodus'u oynadığı için ilk Oscar adaylığını aldı?
Cevap: Gladyatör

56. Soru: Unsinkable Molly Brown'ı kim oynadı? Titanik ?
Cevap: Kathy Bates

İlişkili: Patlamış Mısırı Yakala! Bunlar Evde Gösterimler İçin En İyi 14 Film Akış Sitesi

57. Soru: Aksiyon geriliminde Hız , Annie'nin (Sandra Bullock) ehliyeti neden askıya alındı?
Cevap: Hız yapıyordu

58. Soru: Jennifer Lawrence, 2012'de En İyi Kadın Oyuncu Akademi Ödülü'nü kazandı. romantik Komedi / drama?
Cevap: Umut ışığı

59. Soru: Thermopylae Muharebesi, 2006'nın son derece stilize edilmiş hit kılıç ve sandalet aksiyon filminin temelini oluşturdu?
Cevap: 300

60. Soru: Tim Burton’ın 1989’unun müziğini hangi ünlü film bestecisi yazdı yarasa Adam ?
Cevap: Danny Elfman

61. Soru: Hangi Alfred Hitchcock gerilim filmi, şok edici duş sahnesi ile ünlüdür?
Cevap: Psycho

62. Soru: ABD gişelerinde en yüksek hasılat yapan yabancı dilde film nedir?
Cevap: İsanın tutkusu

63. Soru: Senaryoyu kim yazdı Kayalık ?
Cevap: Sylvester Stallone

64. Soru: Cary Grant, şehrin kalp atışlarını hızlandıran son anlarında hangi ulusal anıta tırmandı? kuzeybatı tarafından Kuzey ?
Cevap: Rushmore dağı

65. Soru: Neydi Quentin Tarantino ' yazar / yönetmen olarak ilk uzun metrajlı film mi?
Cevap: Rezervuar Köpekleri

İlişkili: Aşağıdakiler Dahil Tüm Dokuz Quentin Tarantino Filmini Sıraladık Bir Zamanlar… Hollywood'da

66. Soru: Hangi Oscar ödüllü sarışın bomba, James Stewart’ın Lisa Carol Fremont’un aşkını canlandırdı. Arka cam ?
Cevap: Grace Kelly

67. Soru: Bir filmde rol aldığı için Oscar adaylığı alan tek kişi kimdir? Yıldız Savaşları film?
Cevap: Alec Guinness

68. Soru: Prenses Elsa'yı seslendiren hangi aktrisin adı Dondurulmuş John Travolta 2019 Oscar'larında başarısız oldu mu?
Cevap: Idina Menzel

69. Soru: Uma Thurman’ın Gelin karakterinin gerçek adı nedir? Bill i öldür ?
Cevap: Beatrix Kiddo

70. Soru: Hangi önde gelen Amerikalı yönetmen, yönetmenlik için Oscar kazandı Forrest Gump ?
Cevap: Robert Zemeckis

71. Soru: Jim Carrey’in gişe rekortmenlerinden üçü - Maske, Salak ve Aptal ve Ace Ventura: Pet Detective— hepsi hangi yılda serbest bırakıldı?
Cevap: 1994

Günlük Geçit Töreni

Ünlülerle röportajlar, tarifler ve sağlık ipuçları gelen kutunuza gönderilir. E Geçerli bir e.Üye olduğunuz için teşekkürler! Lütfen aboneliğinizi onaylamak için e-postanızı kontrol edin.

72. Soru: Luke’un ana gezegeni Tatooine’de kaç tane güneş var? Yıldız Savaşları ?
Cevap: İki

73. Soru: En İyi Film ödülünü almadan en çok Oscar ödülü rekorunu hangi film elinde tutuyor (toplam sekiz galibiyet)?
Cevap: Kabare

74. Soru: Ünlü casus hangi 1969 James Bond geriliminde aşık olur ve evlenir?
Cevap: Majestelerinin gizli servisi hakkında

75. Soru: Hangi 1970 filmi Arnold Schwarzenegger'in ilk uzun metrajlı filmini işaretledi?
Cevap: New York'taki Herkül

76. Soru: Bugüne kadar PG-13 olarak derecelendirilen ilk film nedir?
Cevap: Kızıl Şafak (1984)

77. Soru: Enflasyon hesaba katıldığında tüm zamanların en yüksek hasılat yapan filmi nedir?
Cevap: Rüzgar gibi Geçti gitti

78. Soru: Enflasyonu hesaba katmadan tüm zamanların en yüksek hasılat yapan filmi nedir?
Cevap: Yenilmezler: Oyun Sonu

79. Soru: Los Angeles oteli öne çıkan nedir? Güzel kadın ?
Cevap: The Beverly Wilshire, Four Seasons tarafından

80. Soru: Oscar'da En İyi Film ödülünü kazanan 'X' dereceli tek film hangisidir?
Cevap: Geceyarısı Kovboyu

81. Soru: Dedektif Rick Deckard'ı kim oynadı? Bıçak Sırtı ?
Cevap: Harrison Ford

82. Soru: Uzay gemisinin adı ne Yabancı ?
Cevap: USCSS Nostromo

83. Soru: Bu beğenilen, Oscar ödüllü film yapımcısı, Mutlu ayaklar , Bebek: Şehirdeki Domuz ve Mad Max: Öfke Yolu .
Cevap: George Miller

84. Soru: En İyi Kadın Oyuncu Oscar'ını kazanan ilk ve tek siyahi kadın kimdir?
Cevap: Halle Berry

85. Soru: Quentin Tarantino’nun filmlerindeki hayali sigara markası nedir?
Cevap: Kırmızı elma sigaraları

86. Soru: Batının Kötü Cadısı'nı kim oynadı? Oz sihirbazı ?
Cevap: Margaret Hamilton

87. Soru: Açılış sahnesinde hangi film yıldızı öldürüldü? Çığlık ?
Cevap: Drew Barrymore

88. Soru: John Wayne’in karakterinin adı ne? Gerçek Cesaret (yeniden yapımda Jeff Bridgesin canlandırdığı)?
Cevap: Horoz Cogburn

89. Soru: En yüksek hasılat yapan nedir savaş filmi tüm zamanların ve Clint Eastwood’un şimdiye kadarki en yüksek hasılat yapan filmi?
Cevap: Amerikan Keskin Nişancı

90. Soru: Meryl Streep kaç Oscar kazandı?
Cevap: Üç

91. Soru: Meryl Streep kaç Oscar'a aday gösterildi?
Cevap: yirmi bir

92. Soru: Bonnie Parker ve Clyde Barrow'u kim oynadı? Bonnie ve Clyde ?
Cevap: Faye Dunaway ve Warren Beatty

93. Soru: Hangi Martin Scorsese filmi tüm zamanların F-bombaları rekorunu elinde tutuyor?
Cevap: Para Avcısı

94. Soru: Sonuna yakın uzatılmış bale sekansının adı nedir? Yağmurda şarkı söylemek ?
Cevap: Broadway Melodisi

95. Soru: Riley’nin hayali arkadaşının adı ne? Tersyüz ?
Cevap: Bing Bong

96. Soru: 2002 gişe başarısında Yeşil Goblin'i kim oynadı? Örümcek Adam ?
Cevap: Willem Dafoe

97. Soru: George Clooney bugüne kadarki tek oyunculuk Oscar'ını hangi film için kazandı?
Cevap: Syriana

98. Soru: Sonuna yakın Baş dönmesi Judy, Madeline'e dönüştüğünde, hangi renk ışıkla yıkanır?
Cevap: Yeşil

99. Soru: Regan MacNeil'i kim oynadı? Cinci ?
Cevap: Sevimli blair

100. Soru: Tarihte sadece üç film Oscar'da beş büyük ödülü kazandı (En İyi Film, En İyi Yönetmen, En İyi Senaryo, En İyi Erkek Oyuncu ve En İyi Kadın Oyuncu). Onlara isim verin.
Cevap: Bir Gece Oldu , Guguk Kuşu'nun Üzerinden Bir Uçtu ve Kuzuların Sessizliği .

Daha fazla trivia sorusu mu istiyorsunuz? Deneyin Pop Kültür Trivia ve Ofis önemsiz şeyler.